Tonnikalapasta



Tänään laiskotti niin paljon, että en jaksanut lähteä kauppaan ruokajuttuja hakemaan. Katselin kotona kaappejen sisältöä ja silmääni osui tonnilapurkki. Siitäpä se ajatus sitten lähti, helppoa herkkua ruoaksi! :) Tonnikalakastike valmistuu spagettejen kiehuessa, ihan huippu kiireisen päivän ruoka! :) Niin hassulta kuin kuulostaakin, suosittelen käyttämään tismalleen samoja raaka-aineita kuin itse käytin. Näillä tulee herkullinen kastike! :) Raaka-aineita vaihtamalla en mene takuuseen koska niissäkin on makueroja.

Kyllä se näköjään kannattaa välillä olla vähän laiska, sitä onnistuu taikomaan yksinkertaisista aineksista herkullista ruokaa joka vie kielen mennessään!



Tonnikalapasta

Riittoisuus:


2 annosta



Tarvitset:



1 prk tonnikalaa oliiviöljyssä 160/104g (Lidlin NiXe Tuna)
1 pieni sipuli

mustapippuria myllystä
aromisuolaa
2 tl meiran sinappia

1 dl hyvä suomalainen arkiruokakermaa (10%)



Lisäksi:


spagettia





1. Keitä spagetit ohessa tehdessäsi kastiketta. Silppua sipuli pieneksi hakkeeksi. Kuumenna pannu tonnikalakastiketta varten.

2. Laita vähän öljyä pannulle ja kuulota sipulihake siinä. Lisää joukkoon valutettu tonnikala ja sekoittele. Mausta mustapippurilla ja aromisuolalla.

3. Lisää tonnikalan joukkoon kerma ja hämmentele hetki. Lisää sitten sinappi ja tarkista maku. Mikäli spageteilla on vielä keitinaikaa, anna tonnikalakastikkeen muhia sen aikaa pannulla. Tarjoile heti.


Tonnikalapasta Tonnikalapasta Reviewed by Kirsi on 17.05 Rating: 5

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.