Liharuukku



Kaipasin yksi päivä vaihtelua ainaisiin samoihin ruokiin mitä meillä pyörii jatkuvasti.
Oli navakan tuulinen päivä ja mieleni teki suht tuhtia ruokaa. Aluksi pyörittelen mielessäni härkäruukkua ja moskovan pataa, mutta päädyin surffailemaan internetin ihmeellisessä maailmassa ja vastaan tuli liharuukku. Vatsa alkoi kurnia jo kuvia katsellessa ja oli pakko hievahtaa heti kauppaan. Sovelsin yhteishyvän ohjetta oman makumieltymyksen mukaiseksi. Tämä ruoka oli aivan ihanan täyteläisen maukasta omaan mieleen joten suosittelen teitäkin kokeilemaan! :)


Liharuukku

Riittoisuus:


Neljälle
 
Tarvitset:


500 g naudan paistisuikaletta
1 sipuli
1 pkt creme bonjourin mustapippuri-tuorejuustoa
luraus vettä
2 kpl maustekurkkua
2 dl kuohukermaa
2 rkl soijakastiketta


suolaa
mustapippuria myllystä

voita paistamiseen


1. Ota liha hyvissä ajoin huoneenlämpöön (noin tunti aiemmin). Paista suikaleet voissa ja lisää joukkoon sipuli hakkeena. Anna sipulin kuulottua hetki. Mausta suolalla ja pippurilla. Pilko maustekurkut ja lisää joukkoon.

2. Lisää joukkoon tuorejuusto ja sekoittele niin kauan, että se sulahtaa. Notkista tarvittaessa vedellä.

3. Siirrä seos uunivuokaan ja anna hautua 175 asteessa tunti. Lisää sen jälkeen kerma ja soijakastike joukkoon ja anna olla uunissa vielä reilu vartti. Tarjoile perunoiden kera.


Liharuukku Liharuukku Reviewed by Kirsi on 21.32 Rating: 5

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.