Texmex täytteiset kesäkurpitsaveneet

Tämä makuyhdistelmä oli mukavaa vaihtelua perinteisiin verrattuna. Tulee varmasti tehtyä toistekin :) Maukas, mutta kuitenkin suht kevyt ruoka kesäpäiviin. Sopii myös vähähiilihydraattiseen ruokavalioon.


Riittoisuus 8:lle henkilölle (½ kesäkurpitsa/ruokailija)


Tarvitset:


4 isoa kesäkurpitsaa
400g jauhelihaa
1 pss santa marian taco spice mix original
(2dl vettä)
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 punainen paprika
3 ananasrengasta
aurajuustoa
la costeñan jalopenoja
½ prk salsaa

pinnalle juustoraastetta



1. Pilko sipuli,valkosipulinkynnet, paprika ja ananasrenkaat. Ruskista jauheliha, lisää joukkoon sipulit sekä paprika. Pyörittele hetki pannulla.

2. Lisää ananaspalat joukkoon. Ripottele taco spice mix sekaan ja lisää vesi. Anna hautua miedolla lämmöllä.

3. Aseta uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Puolita kesäkurpitsat pituussuunnassa ja kaavi niistä sisus veitsen ja lusikan avulla. Pilko täyte pieneksi ja lisää jauhelihan joukkoon muhimaan.

4. Kun jauhelihaseoksesta on hävinnyt neste, täytä kesäkurpitsat ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Pidä kesäkurpitsoja uunissa keskitasolla 20 minuuttia tai niin kauan, että juusto on saanut kauniin värin. Tarjoile salaatin kera.täytetyt kesäkupitsatWP_20160801_136WP_20160801_21_05_43_ProWP_20160801_21_03_46_Pro
Texmex täytteiset kesäkurpitsaveneet Texmex täytteiset kesäkurpitsaveneet Reviewed by Kirsi on 13.49 Rating: 5

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.