Kaikki varmasti tietävät nachovuoan, mutta tämä on toinen loistava idea varioida kyseistä mättöä! Entäpä jos teetkin niin, että lempitäytteesi päätyvät uunin kautta tarjottavaksi sillä tavalla, että nachot toimivat lusikkana! Ja se lusikkahan syödään, kerta toisensa jäkeen! ;D Meillä on tehty tätä jo pitkän aikaa, mutta kuvinahan tämä ei ole se kedon kaunein kukkanen. Maistuu silti, usko pois! :)
Nachoherkku
Tarvitset:
400g jauhelihaa¨
1 pss santa marian taco spice mix original + 2 dl vettä
1 prk salsaa
½ punainen paprika
2 ananasrengasta
½ sipuli
muutama tippa nestemäistä valkosipulia
Pinnalle
creme fraichea
juustoraastetta
Lisäksi
nachoja
1. Ruskista jauheliha ja ripottele joukkoon tacomauste. Lisää vesi ja anna hautua kymmenisen minuuttia.
2. Lisää jauhelihan sekaan sipuli, paprika ja ananaskuutiot, pyörittele hetki pannulla.
3. Lisää joukkoon salsa ja anna hautua hetki. Mausta nestemäisellä valkosipulilla.
4. Kaada jauhelihaseos uunivuokaan, ripottele päälle ranskankermaa ja juustoraastetta, Pidä uunissa 175 asteessa niin kauan, että juusto saa väriä. Tarjoile dipattavana nachojen kanssa :)
Nachoherkku
Reviewed by Kirsi
on
2.01
Rating:
Ei kommentteja: