Täytetyt paprikat ja herkkusienet



Eilen oli ensimmäinen huomattavasti lämpimämpi sekä aurinkoinen päivä, joten ajattelin juhlistaa sitä grilliherkkujen kera :) Emme tosin vielä tämän äkillisen hyvän sään yllättäessä olleet puunanneet grilliä talviteloilta joten valmistus tapahtui kotikeittiössä. En usko, että kukaan erottaa mausta ovatko nämä valmistettu uunissa vai grillissä ;) Kirjoittelen tähän alle meidän sakin lempparitäytteen näille herkuille. On ollut hitti meillä jo monta vuotta enkä ole hennonnut toisenlaisia tehdäkään, kun mies tykkää näistä nin kovasti <3



Täytetyt paprikat & herkkusienet

Riittoisuus:


Noin viidelle


Tarvitset:


3 kpl isoja punaisia paprikoita
5 kpl jumboherkkusieniä
4-5 isoa sipulia
2 pkt pekonia (yksi pkt täytteen joukkoon, toinen sienien käärimiseen)
aurajuustoa




1. Halkaise ja siisti paprikat. Ota jokaisesta paprikasta muutama siivu erikseen jemmaan täytettä varten. Puhdista sienet ja ota niistä kannat pois. Pilko sipulit ja paprikasiivut pieneksi hakkeeksi.

2. Aseta paprikat & sienet valmiiksi uunipellille. Kuulota sipuli pannulla tilkassa öljyä, lisää sitten joukkoon paprikakuutiot. Pilko joukkoon paketillinen pekonia ja pyörittele sen aikaa, että pekonisilppu kypsyy. Lisää sekaan aurajuustoa muruna ja anna sulahtaa joukkoon.

3. Täytä paprikat ja sienet, ripottele niiden pinnalle vielä aurajuustoa. Kääri herkkusienet pekoniin. Kypsennä uunin keskitasolla 175 asteessa noin 50 minuuttia. Tarjoile makkaran ja salaatin kera.



Täytetyt paprikat ja herkkusienet Täytetyt paprikat ja herkkusienet Reviewed by Kirsi on 19.21 Rating: 5

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.