Ihanaa naistenpäivää ihanaiset! :) Tänään ollaan herkuteltu lempiruoallani kebabilla ja tekasin sitten vielä jälkiruoaksi raikasta moussea. Suklaamousseen käy periaatteessa mikä tahansa suklaa, käytin tällä kertaa yhtä suosikeistani, Maraboun minttukrokanttia. Minttukrokantti-mousse on kivan raikas maultaan, suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Tämä helppo herkku vaatii vain neljä ainesosaa; suklaata, kermaa, vaniljasokeria ja yhden keltuaisen. Aktiivinen työvaihe vie vain hetken ja sen jälkeen sitä joutuukin odottelemaan muutaman tunnin makujen tasaantumista. Voin sanoa, että aika tuntuu pitkältä! Maistelin nimittäin herkullista massaa jo ennen jääkappiin laittoa...
Minttukrokantti-mousse
Riittoisuus:
4 annosta
Tarvitset:
1 kpl Maraboun minttukrokantti-suklaalevyjä
2 dl kuohukermaa
½ tl vaniljasokeria
1 kananmunan keltuainen
1. Sulata suklaa mikrossa ja anna sen häähtyä hetki sen jälkeen (voit avustaa jäähtymistä sekoitellen). Lisää joukkoon keltuainen ja sekoita kunnolla.
2. Vaahdota vaniljasokerilla maustettu kerma.
3. Sekoita kermavaahto varovasti suklaan joukkoon nuolijaa apuna käyttäen.
4. Kaada mousse annosmaljoihin ja aseta jääkaappiin kelmulla peitettynä. Anna maustua noin pari tuntia. Koristele esimerkiksi raastetulla suklaalla.
Minttukrokantti-mousse
Reviewed by Kirsi
on
17.38
Rating:
Ei kommentteja: