Päätin tehdä pitkästä aikaa pinaattilettuja ja jostain kumman syystä halusin tonnikalatahnaa niiden kylkeen. Toimii, vaikka ehkä kuulostaakin oudolta :D Tonnikalatahna on hyvin simppeli tehdä ja maku aivan loistava! Tästä ohjeesta et tule löytämään sitä perinteistä tilliä koska en voi sietää sitä. Sopii esimerkiksi kolmioleipien täytteeksi tai vaikka coctailleipäpaloihin. Tortillaan tehtyinä wrappeinakin toimisi varmasti hyvin :)
Tonnikalatahna 4.5 dl
Tarvitset:
1 prk tonnikalahiutaleita öljyssä (rainbow)
1.5 dl Hellmansin majoneesia
1 kevätsipuli
2 kananmunaa keitettynä
2 rkl sinappikurkkusalaattia
2 tl sinappia (meiran)
½ tl juoksevaa hunajaa
1/4 tl suolaa
muutama rouhaisu mustapippuria myllystä
1. Keitä kananmunat kypsiksi ja säikäytyä kylmässä vedessä. Itse pidän 7 minuutin munista.
2. Valuta tonnikalapurkista öljy pois ja siirrä tonnikalahiutaleet kulhoon.
3. Pilko kananmunat pieneksi hakkeeksi. Silppua sipuli.
4. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Tarkista maku. Voit tarjoilla heti tai antaa seoksen maustua jääkaapissa jokusen tunnin.
Tonnikalatahna 4.5 dl
Tarvitset:
1 prk tonnikalahiutaleita öljyssä (rainbow)
1.5 dl Hellmansin majoneesia
1 kevätsipuli
2 kananmunaa keitettynä
2 rkl sinappikurkkusalaattia
2 tl sinappia (meiran)
½ tl juoksevaa hunajaa
1/4 tl suolaa
muutama rouhaisu mustapippuria myllystä
1. Keitä kananmunat kypsiksi ja säikäytyä kylmässä vedessä. Itse pidän 7 minuutin munista.
2. Valuta tonnikalapurkista öljy pois ja siirrä tonnikalahiutaleet kulhoon.
3. Pilko kananmunat pieneksi hakkeeksi. Silppua sipuli.
4. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Tarkista maku. Voit tarjoilla heti tai antaa seoksen maustua jääkaapissa jokusen tunnin.
Tonnikalatahna á la Kirsi
Reviewed by Kirsi
on
1.59
Rating:
Ei kommentteja: