Texmex-jauhelihapannari

Viikonloppuna minun täytyy saada aina jotain herkkuruokaa. Ainaisten pizzojen jne sijaan halusin tehdä jotain muuta. Suolainen pannari on oiva vaihtoehto, kun haluaa nopeasti jotain herkullista syötävää. Nämä sopivat loistavasti tarjottaviksi esimerkiksi illanistujaisissa tai vaikka juhlapöydässä :)


Pellillinen (16 palaa)

tarvitset:


6 dl maitoa
3 kananmunaa
1 dl ohrajauhoja
2 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
25 g voisulaa



400 g jauhelihaa
1 pss Santa Marian Taco spice mix original
(1.5 dl vettä)
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
4 ananasrengasta paloiteltuna
1 rkl tomaattipyrettä tai 2 rkl Heinzin ketsuppia



2 pihvitomaattia
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1-2 cm pätkä chiliä
½ prk La Costeñan jalopenoja
1 prk crème fraîchea

5 dl juustoraastetta


1. Sekoita taikinan ainekset turpoamaan.

2. Ruskista jauheliha. Lisää joukkoon sipuli ja valkosipulinkynnet, kuulota hetki niitä.
Ripottele joukkoon taco spice mix, sekoittele lastalla. Lisää vesi ja anna hautua noin vartti. Aseta uuni kuumenemaan 220 asteeseen.

3. Jauhelihan hautuessa paloittele ananasviipaleet ja chilit. Lisää ne sen jälkeen jauhelihan joukkoon muhimaan. Paloittele paprikat ja siivuta tomaatit.

4. Taikinan turvottua kaada se syvälle uunipellille ja levitä jauheliha sekä täytteet siihen. Ripottele pinnalle juustoraastetta.

5. Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia uunin tehokkuudesta riippuen. Anna pannarin levätä ainakin puolisen tuntia ennen tarjoilua, tällöin koostumus muuttuu jämäkämmäksi. Tarjoile salaatin kera.

VINKKI!

Paholaisen hillo sopii erittäin hyvin jauhelihapannarin kanssa :)WP_20160709_044WP_20160709_047texmex-jauhelihapannariWP_20160709_068WP_20160709_070
Texmex-jauhelihapannari Texmex-jauhelihapannari Reviewed by Kirsi on 2.06 Rating: 5

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.