Kukkakaalitortillaletut



Kukkakaali on yksi huhtikuun satokausituotteista. Siitäpä tulikin mieleen tehdä piiiiitkästä aikaa kukkakaalista tortillalettuja. Nämä lettuset ovat nopea valmistaa ja maku on aivan mahtava! Kirsikkana kakun päällä ne sopivat myös vähähiilihydraattiseen ruokavalioon.




Kukkakaalitortillaletut


Riittoisuus:



5-8 kpl. riippuu minkä kokoisia tekee



Tarvitset:




400 g kukkakaalin kukintoja ( 1 iso kukkakaali tai pari pientä)
7 dl juustoraastetta (minä raastoin kotimaista-merkin kermajuustoa)
4 kananmunaa

ripaus suolaa



1. Raasta kukkakaalin kukinnot hienoksi raasteeksi.

2. Sekoita kananmunat, kukkakaali- ja juustoraaste keskenään. Mausta suolalla mikäli käytät mietoa juustoa.

3. Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa ensin kymmenen (10) minuuttia, käännä sitten letut ympäri ja jatka kypsentämistä vielä viisi (5) minuuttia. Täytä haluamillasi täytteillä. Meillä oli täytteinä texmex-maustettua jauhelihaa, kurkkua, tomaattia, salaattia, aurajuustoa, persikkaa, salsaa ja kermaviiliä :)


Makoisia tortillahetkiä! :)

Raastaminen onnistuu myös tavallisella raastinraudalla     



Kukkakaalitortillaletut Kukkakaalitortillaletut Reviewed by Kirsi on 21.13 Rating: 5

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.