Mitäpä jos kokeilisit perinteisen jauhelihakastikkeen sijaan tätä.
Maistuu pienemmille sekä isommillekin. Tuorejuusto on tämän kastikkeen salaisuus.
Antaa täyteläistä makua ja vie kielen mennessään :) Sopii myös hiilihydraattitietoiselle valitessasi lisukkeeksi esimerksiksi kukkakaalimuusia tms.
Tarvitset:
400g naudanjauhelihaa
1 punasipuli
3/4 prk creme bonjour ruohosipulituorejuustoa
10% kevytkermaa reilu desi
aromisuolaa
mustapippuria myllystä
jauhelihamaustetta
paprikajauhetta
1. Ruskista jauheliha, pilko joukkoon punasipuli. Pyörittele hetki pannulla. Mausta.
2. Lisää joukkoon ruohosipulituorejuusto, sekoittele se kunnolla jauhelihan sekaan.
Lisää kermaa sen verran, että mieluinen sakeus on saavutettu.
3. Anna hautua kymmenisen minuuttia, tarkista maku.
Maistuu pienemmille sekä isommillekin. Tuorejuusto on tämän kastikkeen salaisuus.
Antaa täyteläistä makua ja vie kielen mennessään :) Sopii myös hiilihydraattitietoiselle valitessasi lisukkeeksi esimerksiksi kukkakaalimuusia tms.
Tarvitset:
400g naudanjauhelihaa
1 punasipuli
3/4 prk creme bonjour ruohosipulituorejuustoa
10% kevytkermaa reilu desi
aromisuolaa
mustapippuria myllystä
jauhelihamaustetta
paprikajauhetta
1. Ruskista jauheliha, pilko joukkoon punasipuli. Pyörittele hetki pannulla. Mausta.
2. Lisää joukkoon ruohosipulituorejuusto, sekoittele se kunnolla jauhelihan sekaan.
Lisää kermaa sen verran, että mieluinen sakeus on saavutettu.
3. Anna hautua kymmenisen minuuttia, tarkista maku.
Jauhelihakastike 2.0
Reviewed by Kirsi
on
20.03
Rating:
Ei kommentteja: