Rehellinen kotiruoka, se maistuu kaikille.
Keep it simple! :)
Tarvitset:
2,3 kg rosamunda-perunaa
4 dl maitoa
nokare voita
suolaa
400g naudanjauhelihaa
1 iso sipuli
4 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
suolaa
jauhelihamaustetta
paprikajauhetta
worcester-maustekastiketta
mustapippuria myllystä
ripaus aromisuolaa
(juustoraastetta)
1. Kuori perunat, puolita suurimmat ja keitä kypsäksi.
Kuori ja raasta porkkanat.
2. Ohessa kypsennä jauheliha (+sipuli ja porkkaraaste) ja mausta mieluiseksi.
3. Kun perunat ovat kypsiä, kaada keitinvesi pois ja soseuta perunat sauvasekoittimella.
Lisää sen jälkeen maito norona samalla sauvasekoittimella sekoittaen. Perunasoseen on tarkoitus jäädä suht notkeaksi. Lisää joukkoon suolaa ja nokare voita.
4. Sekoita öljyttyyn vuokaan perunasose ja jauheliha. Halutessasi voit raastaa juustoa pinnalle.
5. Pidä uunissa 200 asteessa niin kauan, että juusto saa kauniin värin (noin 20min).
Keep it simple! :)
Tarvitset:
2,3 kg rosamunda-perunaa
4 dl maitoa
nokare voita
suolaa
400g naudanjauhelihaa
1 iso sipuli
4 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
suolaa
jauhelihamaustetta
paprikajauhetta
worcester-maustekastiketta
mustapippuria myllystä
ripaus aromisuolaa
(juustoraastetta)
1. Kuori perunat, puolita suurimmat ja keitä kypsäksi.
Kuori ja raasta porkkanat.
2. Ohessa kypsennä jauheliha (+sipuli ja porkkaraaste) ja mausta mieluiseksi.
3. Kun perunat ovat kypsiä, kaada keitinvesi pois ja soseuta perunat sauvasekoittimella.
Lisää sen jälkeen maito norona samalla sauvasekoittimella sekoittaen. Perunasoseen on tarkoitus jäädä suht notkeaksi. Lisää joukkoon suolaa ja nokare voita.
4. Sekoita öljyttyyn vuokaan perunasose ja jauheliha. Halutessasi voit raastaa juustoa pinnalle.
5. Pidä uunissa 200 asteessa niin kauan, että juusto saa kauniin värin (noin 20min).
Jauhelihaperunasoselaatikko
Reviewed by Kirsi
on
23.07
Rating:
Ei kommentteja: