Jauhelihakeitto savuporotuorejuustolla

20161005_130552_richtonehdr



Tuorejuustot ovat näppäriä, kun soveltuvat paljon muuhunkin kuin voileipäkakkujen täytteisiin jne.
Oletko keillut keittoon tuorejuustoa? Jos et, niin suosittelen lämpimästi :)
Tuorejuustot ovat usein tarjouksessakin, joten ruoka säilyy edullisena.


Tarvitset:



400g jauhelihaa
2 sipulia
3 isoa porkkanaa
1 kg annabelle perunaa
noin 3l vettä + 3 lihaliemikuutiota
1 pkt creme bonjour savuporotuorejuustoa
1 pss keittojuureksia
suolaa
jauhelihamaustetta
mustapippuria myllystä




1. Kuori ja paloittele perunat, porkkanat ja sipulit. Laita isoon kattilaan kypsymään. Kun vesi alkaa kiehua, lisää joukkoon lihaliemikuutiot.

2. Ruskista ohessa jauheliha ja mausta se. Lisää keiton joukkoon. Kun perunat ja porkkanat alkavat olla lähes kypsiä, lisää joukkoon keittojuurekset, keittele 7 minuuttia.

3. Lisää joukkoon savuporotuorejuusto ja sekoittele. Tarkista maku. Tarjoile uunituoreiden sämpylöiden kera :) Ohjeen niihin löydät täältä: http://kotiruokaakirsintapaan.blogspot.fi/2016/04/vehna-ruissampylat_6.html

20161005_130456_richtonehdr12661987_10207513683132892_4120794013402147231_n
Jauhelihakeitto savuporotuorejuustolla Jauhelihakeitto savuporotuorejuustolla Reviewed by Kirsi on 16.51 Rating: 5

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.