Aurinko näyttäytyi taas pitkästä aikaa ja heti teki mieli jotain herkkusyötävää :)
Glaseeratut koipipalat ovat ihanan tahmaisia herkullisia sorminaposteltavia (varoitus! hieman sottaista touhua :D ) Tein ne tällä kertaa Aasialaiseen tyyliin. Kaveriksi nämä herkkupalat eivät kaipaa muuta kuin raikasta salaattia <3
Riittoisuus neljälle (2 koipipalaa/salaattiannos)
Tarvitset:
1 kg kananpojan koipipaloja
3/4 dl oliiviöljyä
suolaa
muutama rouhaisu mustapippuria myllystä
2 dl fariinisokeria
0,5 dl soijaa
2 rkl hoisinia
1 rkl sweet chili kastiketta
1,5 rkl hienonnettua inkivääriä
½ valkosipulinkynsi
0,5 dl omenamehua
hyppysellinen tuoretta chiliä (noin 1 cm pala)
limen mehu
(seesaminsiemeniä ja kevätsipulin varresta pätkä)
1. Kypsennä koipipalat paketin ohjeen mukaisesti.
2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään kattilassa ja pidä keskilämmöllä niin kauan, että se sakenee.
3. Lisää koipipalat kastikkeen joukkoon ja kääntele niitä niin, että pinnoittuvat kauttaaltaan.
Tarjoa raikkaan salaatin kera.
VINKKI! Voit koristella valmiit koipipalat seesaminsiemenillä ja kevätsipulin varsipaloilla.
Glaseeratut koipipalat ovat ihanan tahmaisia herkullisia sorminaposteltavia (varoitus! hieman sottaista touhua :D ) Tein ne tällä kertaa Aasialaiseen tyyliin. Kaveriksi nämä herkkupalat eivät kaipaa muuta kuin raikasta salaattia <3
Riittoisuus neljälle (2 koipipalaa/salaattiannos)
Tarvitset:
1 kg kananpojan koipipaloja
3/4 dl oliiviöljyä
suolaa
muutama rouhaisu mustapippuria myllystä
2 dl fariinisokeria
0,5 dl soijaa
2 rkl hoisinia
1 rkl sweet chili kastiketta
1,5 rkl hienonnettua inkivääriä
½ valkosipulinkynsi
0,5 dl omenamehua
hyppysellinen tuoretta chiliä (noin 1 cm pala)
limen mehu
(seesaminsiemeniä ja kevätsipulin varresta pätkä)
1. Kypsennä koipipalat paketin ohjeen mukaisesti.
2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään kattilassa ja pidä keskilämmöllä niin kauan, että se sakenee.
3. Lisää koipipalat kastikkeen joukkoon ja kääntele niitä niin, että pinnoittuvat kauttaaltaan.
Tarjoa raikkaan salaatin kera.
VINKKI! Voit koristella valmiit koipipalat seesaminsiemenillä ja kevätsipulin varsipaloilla.
Glaseeratut koipipalat salaattipedillä
Reviewed by Kirsi
on
22.34
Rating:
Ei kommentteja: