Glaseeratut koipipalat salaattipedillä

Aurinko näyttäytyi taas pitkästä aikaa ja heti teki mieli jotain herkkusyötävää :)
Glaseeratut koipipalat ovat ihanan tahmaisia herkullisia sorminaposteltavia (varoitus! hieman sottaista touhua :D ) Tein ne tällä kertaa Aasialaiseen tyyliin. Kaveriksi nämä herkkupalat eivät kaipaa muuta kuin raikasta salaattia <3





Riittoisuus neljälle (2 koipipalaa/salaattiannos)


Tarvitset:



1 kg kananpojan koipipaloja
3/4 dl oliiviöljyä
suolaa
muutama rouhaisu mustapippuria myllystä
2 dl fariinisokeria
0,5 dl soijaa
2 rkl hoisinia
1 rkl sweet chili kastiketta
1,5 rkl hienonnettua inkivääriä
½ valkosipulinkynsi
0,5 dl omenamehua
hyppysellinen tuoretta chiliä (noin 1 cm pala)
limen mehu

(seesaminsiemeniä ja kevätsipulin varresta pätkä)




1. Kypsennä koipipalat paketin ohjeen mukaisesti.

2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään kattilassa ja pidä keskilämmöllä niin kauan, että se sakenee.

3. Lisää koipipalat kastikkeen joukkoon ja kääntele niitä niin, että pinnoittuvat kauttaaltaan.
Tarjoa raikkaan salaatin kera.

VINKKI! Voit koristella valmiit koipipalat seesaminsiemenillä ja kevätsipulin varsipaloilla.

WP_20160608_18_51_19_ProWP_20160608_18_50_14_ProWP_20160608_18_55_49_Pro
Glaseeratut koipipalat salaattipedillä Glaseeratut koipipalat salaattipedillä Reviewed by Kirsi on 22.34 Rating: 5

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.