Paholaisen hillo

Ostin kertaalleen paholaisen hilloa kaupasta ja sitten pitikin jo päästä itse tekemään. Selaisin netistä ohjeita ja tein puolikkaalla Dan Sukkerin ohjeella pienen koe-erän.
Parempaahan se oli kuin kaupan valmis! :) Paholaisen hillo sopii erinomaisesti grilliruokien kylkeen.

Tämä esikoissatsini kyseistä hilloa lähti Jounin Kaupan Sampo Kaulasen matkaan. Kävimme tänään tutustumassa heidän kauppa-autoonsa joka vieraili täällä Joensuussa. Halusin viedä jotakin viemisiksi ja mikäs sen sopivampaa kuin jotain kokkailuun liittyvää! :) Pahoittelen jo etukäteen kuvasaastetta, tuli aika monta räpsyä otettua :)



Riittoisuus 2.5 dl purnukallinen.

Tarvitset:


400g tomaattia
200g punaista paprikaa
3 punaista chiliä
3 valkosipulinkynttä
½ tl suolaa
muutama rouhaisu mustapippuria myllystä
1 tl oreganoa
1/4 dl etikkaa
165 g Dansukker Hillo-marmeladisokeria (puoli pakettia)
1. Leikkaa tomaatteihin ristiviillot kauttaaltaan ja laske ne kiehuvaan veteen minuutiksi. Jäähdytä sen jälkeen kylmän veden alla.



2. Irrota tomaateista kuoret ja kantaosa. Leikkele tomaatit sen jälkeen pieniksi paloiksi.

3. Siivoa ja paloittele paprikat ja chilit. Pilko valkosipulit pieneksi.

4. Laita tomaattipalat, paprikat, chilit, valkosipulipalat ja mausteet kattilaan ja keittele puolisen tuntia miedolla lämmöllä.

5. Lisää lopuksi joukkoon etikka ja hillo-marmeladisokeri ja keittele vielä 3-5 minuuttia. Anna jäähtyä ja siirrä purkkiin.

Alkuperäinen ohje löytyy täältä:
http://www.dansukker.fi/fi/resepteja/tulinen-tomaattihillo.aspx?gclid=CP3ymKnXnc0CFeXVcgod3AwOSg

Phototastic-10_6_2016_7358e827-dfc4-4bd4-a324-1c8319657d9aWP_20160610_038WP_20160610_043WP_20160610_049WP_20160610_057WP_20160610_053WP_20160610_075WP_20160610_089
Paholaisen hillo Paholaisen hillo Reviewed by Kirsi on 21.08 Rating: 5

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.