Tämän herkullisen triple deckerin sanotaan olevan keksitty 1800-luvun lopulla USA:ssa.
Oli niin tai näin, aivan loistava oivallus!
Club Sandwich saa täytteekseen perinteisesti kanaa, pekonia, juustoa, tomaattia, salaattia ja majoneesia. Alla kerron mitä minun triple decker herkkuleipäni pitivät sisällään :)
Club Sandwich 2 kpl (4 puolikasta)
Tarvitset:
2 broilerin ohutleikettä
6 paahtoleipäsiivua
1-2 tomaattia
1 sipuli (+ mustapippuria ja ripaus sokeria)
muutama siivu tuorekurkkua
muutama siivu Felixin amerikkalaisia suolakurkkuja
4 siivua Castellon sinihomejuustoa
4 pekonisiivua
4 cheddarviipaletta
muutama lehti Romaine salaattia
Hellmannsin majoneesia
Chilimajoneesi:
1 dl Hellmannsin majoneesia
1 rkl sriracha chilikastiketta
Lisäksi:
öljyä paistamiseen
varrastikkuja
margariinia leipien voiteluun
1. Tee ensin chilimajoneesi maustumaan jääkaappiin sekoittamalla majoneesi ja sriracha.
2. Kypsennä ohutleikkeet pannulla ja mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa liha pitkiksi paloiksi.
3. Paista pekonisiivut ja laita ne talouspaperin päälle. että ylimääräinen rasva lähtee pois.
4. Kuulota sipuli pannulla, mausta mustapippurilla ja ripauksella sokeria.¨
5. Paista kananmuna mieleiseksesi. Itse kypsennän vain toiselta puolelta (sunny side up eggs).
6. Paahda paahtoleipäsiivut paahtimella ja voitele sen jälkeen margariinilla. Levitä siivujen päälle majoneesia. Laita alimman leivän päälle salaattia, tomaattia ja kurkkua, sitten kanaa ja aurajuustoa. Aseta leipäsiivu nro 2 päälle ja aseta sen päälle kananmuna, pekonia ja kuulotettua sipulia sekä suolakurkkua, aurajuustoa, kanaa ja salaattia. Laita päällimmäinen leipäsiivu päälle ja kiinnitä kerrokset varrastikulla jotta sandwichin puolittaminen olisi helpompaa. Painalla leipiä hieman kasaan ja leikkaa puoliksi kulmasta kulmaan. Tarjoile esim ranskalaisten kanssa.
Toisen sandwichin leivät sivelin pelkällä Hellmannsin majoneesilla ja toisen chilillä terästetyllä.
Oli niin tai näin, aivan loistava oivallus!
Club Sandwich saa täytteekseen perinteisesti kanaa, pekonia, juustoa, tomaattia, salaattia ja majoneesia. Alla kerron mitä minun triple decker herkkuleipäni pitivät sisällään :)
Club Sandwich 2 kpl (4 puolikasta)
Tarvitset:
2 broilerin ohutleikettä
6 paahtoleipäsiivua
1-2 tomaattia
1 sipuli (+ mustapippuria ja ripaus sokeria)
muutama siivu tuorekurkkua
muutama siivu Felixin amerikkalaisia suolakurkkuja
4 siivua Castellon sinihomejuustoa
4 pekonisiivua
4 cheddarviipaletta
muutama lehti Romaine salaattia
Hellmannsin majoneesia
Chilimajoneesi:
1 dl Hellmannsin majoneesia
1 rkl sriracha chilikastiketta
Lisäksi:
öljyä paistamiseen
varrastikkuja
margariinia leipien voiteluun
1. Tee ensin chilimajoneesi maustumaan jääkaappiin sekoittamalla majoneesi ja sriracha.
2. Kypsennä ohutleikkeet pannulla ja mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa liha pitkiksi paloiksi.
3. Paista pekonisiivut ja laita ne talouspaperin päälle. että ylimääräinen rasva lähtee pois.
4. Kuulota sipuli pannulla, mausta mustapippurilla ja ripauksella sokeria.¨
5. Paista kananmuna mieleiseksesi. Itse kypsennän vain toiselta puolelta (sunny side up eggs).
6. Paahda paahtoleipäsiivut paahtimella ja voitele sen jälkeen margariinilla. Levitä siivujen päälle majoneesia. Laita alimman leivän päälle salaattia, tomaattia ja kurkkua, sitten kanaa ja aurajuustoa. Aseta leipäsiivu nro 2 päälle ja aseta sen päälle kananmuna, pekonia ja kuulotettua sipulia sekä suolakurkkua, aurajuustoa, kanaa ja salaattia. Laita päällimmäinen leipäsiivu päälle ja kiinnitä kerrokset varrastikulla jotta sandwichin puolittaminen olisi helpompaa. Painalla leipiä hieman kasaan ja leikkaa puoliksi kulmasta kulmaan. Tarjoile esim ranskalaisten kanssa.
Toisen sandwichin leivät sivelin pelkällä Hellmannsin majoneesilla ja toisen chilillä terästetyllä.
Club Sandwich
Reviewed by Kirsi
on
15.42
Rating:
4 kommenttia:
Tätä on pakko tehdä😋
Tee ihmeessä, ihania maukkaita tarjottavia vaikkapa leffailtaan! :)
Näitä tehtiin tänään. Vei mun kielen ja mielen mennessään.. Miehelle paistoin sen kananmunan sinne ja itelleni ananaksen 😁 lapsi söi ilman kumpaakin.. Laitoin aurajuustoa, kun sitä oli jääkaapissa valmiiksi. Toi majoneesi oli niiiiiiin hyvää ja just sopivan tulista, että tuskin tulee ranskiksia ilman enää syötyä. Näitä pitää tehdä illanistujaisiin ja muutenkin. Suosittelen lämpimästi 😋. Kiitos reseptistä.
Nämä on kyllä tosi hyviä ja varioida voi mielensä mukaan :) Hienoa, että on maistunut! :) Ja joo, se majo on <3