Lyhyesti ja ytimekkäästi - älä osta valmispusseina, tee itse! Tosi nopea ruoka tehdä ja siitä riittää syötävääkin enemmälti. Kaikenlisäksi tiedät varmaksi mitä ruoka pitää sisällään :)
400g jauhelihaa
1 keltainen paprika
1 punainen paprika
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
he-ma-pa (käytin noin 250g)
yrttitomaattimurska
tomaattisosetta 70g purkki
rakettispagettia vajaa pussi
kasvisliemikuutio
Mausteina käytin suolaa, mustapippuria myllystä, chiliä myllystä, worchestershire kastiketta. yrttiseosta ja srirachaa.
Ruskista jauheliha, sipuli joukkoon ja mausta jauheliha. Hetken pyöriteltyä lisää paprikat kuutioituna. Hetken pannulla oltua lisää tomaattimurska ja -sose. Lisää vettä ainakin 5dl ja kasvisliemikuutio. Sitten joukkoon rakettispagettia reipas puolipussillista. Anna porista 10min. Lisää lopuksi joukkoon he-ma-pa ja muut mausteet. Tarkista maku.
400g jauhelihaa
1 keltainen paprika
1 punainen paprika
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
he-ma-pa (käytin noin 250g)
yrttitomaattimurska
tomaattisosetta 70g purkki
rakettispagettia vajaa pussi
kasvisliemikuutio
Mausteina käytin suolaa, mustapippuria myllystä, chiliä myllystä, worchestershire kastiketta. yrttiseosta ja srirachaa.
Ruskista jauheliha, sipuli joukkoon ja mausta jauheliha. Hetken pyöriteltyä lisää paprikat kuutioituna. Hetken pannulla oltua lisää tomaattimurska ja -sose. Lisää vettä ainakin 5dl ja kasvisliemikuutio. Sitten joukkoon rakettispagettia reipas puolipussillista. Anna porista 10min. Lisää lopuksi joukkoon he-ma-pa ja muut mausteet. Tarkista maku.
Italianpata
Reviewed by Kirsi
on
23.41
Rating:
Ei kommentteja: