Kaapissa oli aikansa jo pyörinyt kukkakaali ja mietin mitä siitä tekisin.
Tänään oli suunnitelmissa lihamure, joten ajattelin sen kaveriksi tehdä siitä lisukkeen.
Ohje on hyvin yksinkertainen, mutta maukas :)
Tarvitset:
1 kukkakaali
voita paistamiseen
mustapippuria myllystä
suolaa
1. Irroita kukkakaalin kukinnot ja huuhtele ne. Valuta vesi lävikössä pois.
2. Sulata voita pannulle ja paista kukkakaaleja siinä niin kauan, että saavat väriä pintaan. Pidä välillä kantta päällä, niin kypsyvät nopeammin.
3. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Tänään oli suunnitelmissa lihamure, joten ajattelin sen kaveriksi tehdä siitä lisukkeen.
Ohje on hyvin yksinkertainen, mutta maukas :)
Tarvitset:
1 kukkakaali
voita paistamiseen
mustapippuria myllystä
suolaa
1. Irroita kukkakaalin kukinnot ja huuhtele ne. Valuta vesi lävikössä pois.
2. Sulata voita pannulle ja paista kukkakaaleja siinä niin kauan, että saavat väriä pintaan. Pidä välillä kantta päällä, niin kypsyvät nopeammin.
3. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Paistettua kukkakaalia
Reviewed by Kirsi
on
22.10
Rating:
Ei kommentteja: