Perusruoat, ne on minun juttu. Eivät vaadi kikkailua ja maistuvat varmasti kaikille. Yksi tyttäreni lemppareista on makaronilaatikko. Salakavalasti raastan porkkanaa jauhelihan joukkoon, niin saa ruokaan vähän extramakua ja tulee himpun verran terveellisempää.
400g jauhelihaa
1 pss makaronia
5 dl maitoa
2 dl ruokakermaa (15%)
3 kananmunaa
2 isoa porkkanaa
1 iso sipuli
5 valkosipulin kynttä
jauhelihamaustetta
paprikajauhetta
vähän chiliä
mustapippuria myllystä
worcester-kastiketta
suolaa
(aromisuolaa)
Laita kattilaan vesi kiehumaan (lisää makaronit joukkoon) ja ruskista jauheliha pannulla siinä ohessa.
Lisää jauhelihan joukkoon sipulihake, kääntele hetki ja lisää sitten porkkanat raasteena.
Kun olet hetken pyöritellyt niitä, lisää joukkoon valkosipulit hakkeena ja mausta seos.
Sekoita öljyttyyn vuokaan jauheliha ja makaronit.
Tee munamaito sekoittamalla kananmunat maito-kermaseokseen. Lisää joukkoon vähän aromisuolaa.
Halutessasi voit laittaa juustoraastetta makaronilaatikon pinnalle.
Paista 175 asteessa uunin keskitasolla noin 50-55 minuuttia.
400g jauhelihaa
1 pss makaronia
5 dl maitoa
2 dl ruokakermaa (15%)
3 kananmunaa
2 isoa porkkanaa
1 iso sipuli
5 valkosipulin kynttä
jauhelihamaustetta
paprikajauhetta
vähän chiliä
mustapippuria myllystä
worcester-kastiketta
suolaa
(aromisuolaa)
Laita kattilaan vesi kiehumaan (lisää makaronit joukkoon) ja ruskista jauheliha pannulla siinä ohessa.
Lisää jauhelihan joukkoon sipulihake, kääntele hetki ja lisää sitten porkkanat raasteena.
Kun olet hetken pyöritellyt niitä, lisää joukkoon valkosipulit hakkeena ja mausta seos.
Sekoita öljyttyyn vuokaan jauheliha ja makaronit.
Tee munamaito sekoittamalla kananmunat maito-kermaseokseen. Lisää joukkoon vähän aromisuolaa.
Halutessasi voit laittaa juustoraastetta makaronilaatikon pinnalle.
Paista 175 asteessa uunin keskitasolla noin 50-55 minuuttia.
Makaronilaatikko
Reviewed by Kirsi
on
12.07
Rating:
Ei kommentteja: