Tätä herkullista intialaista juomaa olen ostanut monesti Lidlin teemaviikoilla.
Nyt päätin kokeilla tehdä itse ja täytyy myöntää, onnistui todella hyvin <3
Tämä on suht mieto versio, jos haluat vahvemman mangon maun, lisää ainakin puoli purkillista mangosiivuja enemmän.
Tarvitset:
1 tlk säilykemangoa siivuina (425/225g)
5 dl maustamatonta jogurttia
1 rkl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
(kardemummajauhetta)
Valuta mandosiivuista neste pois. Kaada mangosiivut kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella.
Lisää loput ainekset sauvasekoittimella sekoittaen kuohkeaksi.
Halutessasi voit lisätä kardemummaa, itse tykkäsin kovasti, muu perhe ei niinkään :)
Valmista juomaa tuli 7dl joka riittää 3-4:lle henkilölle.
Nyt päätin kokeilla tehdä itse ja täytyy myöntää, onnistui todella hyvin <3
Tämä on suht mieto versio, jos haluat vahvemman mangon maun, lisää ainakin puoli purkillista mangosiivuja enemmän.
Tarvitset:
1 tlk säilykemangoa siivuina (425/225g)
5 dl maustamatonta jogurttia
1 rkl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
(kardemummajauhetta)
Valuta mandosiivuista neste pois. Kaada mangosiivut kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella.
Lisää loput ainekset sauvasekoittimella sekoittaen kuohkeaksi.
Halutessasi voit lisätä kardemummaa, itse tykkäsin kovasti, muu perhe ei niinkään :)
Valmista juomaa tuli 7dl joka riittää 3-4:lle henkilölle.
Mangolassi
Reviewed by Kirsi
on
23.07
Rating:
Ei kommentteja: